tjyyyyv

Nu ska jag berätta en väldigt hemsk sak. Igår fick jag skjutts av snälla Linda till sandviken. När jag går ur bilen så känner jag i fickan och till min förvåning så känner jag inte mobilen där. Jag orkar inte bry mig så mycket så jag åker hem, ringer Linda och säger att jag antagligen tappade den i hennes bil. På morgonen ringer jag henne och kollar om hon hade hittat den, och det hade hon inte!! Jag ringer resultat och dom hittar den inte heller!! Oh no tänker jag och ringer till den, jag möter en röst som berättar vilket nr jag ringt, som oturligt nog låter exakt som mitt. DEN HAR BLIVIT STULEN. 

Jag måste ha legat väldigt mycket på minus sidan på karma nu för att få utstå allt det här men det positiva är att då kan det ju bara bli bättre, och det känner jag på mig att det blir. Det som känns surt är ju att alla nr och allting försvinner , så man känner sig lite handy.  Men eftersom jag ska kalasa imorrn efter jobbet (som börjar kl 8!!) så har jag betsämt med Linda exakt vart vi ska mötas så det inte blir några missförstånd ;)

Och denna veckan måste jag dra till med att det har vart ovanligt trevligt på jobbet och gått ganska ovanligt bra. Så det känns sjukt skönt. Just ja, jag var och kollade på en lägenhet idag också. Tro det eller ej men jag ringde och pratade med dom helt själv och bestämde tid för visning osv. Det är faktiskt vuxenpoäng till mig.


falun here i come

Jag sket i gymmet igår, var helt enkelt för trött. Kanske förståeligt efter att ha gått upp sju på en promenad för att sedan springa runt i köket hela dagen. Jag sov på bussen till hofors ist där jag mötte upp Ronja. Sen tog vi bussen till falun där vi gjorde det traditionella. Vill säga kollade på en hel del vänner. Sen vaknade jag mitt i natten av att hon slänger sina armar om mig och lutar sitt huvud mot mig. Jag blev lite rädd men tyckte även att det var mysigt så jag somnade om. Kan hon ha misstagit mig för hennes pojkvän? MYCKET möjligt.

Så fort vi vaknade blev det hotellfrukost på park in. Lika gott som sist vi var där. Och denna ggn såg jag en klasskompis sen gymnasiet som jobbade där, det var kul och jävligt otippat :P  Sen traskade vi på stan och färgade lite hår innan det blev av att skynda till tåget som gick mot jobbet.  Denna kvällen blev det för en gångs skull tele2 så det var chill.

Nu sitter jag här med min kalla kopp te och funderar på att sussa lite. Så jag kommer upp imorrn också då det blir ikea som väntar mig. Och sen det viktigaste GREEEEEEEEEEEYS! ;)


work it out

Efter ett hårt arbetspass igår tänkte jag avsluta kvällen med en film. Och eftersom jag har fått för mig att jag inte gillar svenska deckare (wallander,beck osv.) efter att ha sett ett ynka fåtal så fick det bli tolken. Och det var nog ett ganska dåligt val i hopp om något bättre. Den var sjukt seg och jag tvingade mig själv att se klart hela.

Hoppade upp sju i morse och tog en morgonpromenad, var längesen nu. Skönt att komma igång igen. Känns mindre skönt att hosta upp halsen medans man går ute och kylan kryper upp under jackan. Sen försöker jag undvika att få en hostattack när folk eller bilar kommer i förbifarten så att dom inte ska tycka att jag är en idiot. Och det borde ju på ett eller annat sätt tyda på att jag vet att jag gör fel?.

Snart blir det att åka till ikea, skönt att vara någon annanstans en måndag är på skit resse. Blir nog mycket folk idag och då går dagen fort också. Sen har man ju lelle där, var längesen jag jobbade med henne :) kulkul. Efter det blire lite gym om jag orkar och har tid innan jag bär mig av mot hofors för att träffa Ronja som jag sedan ska följa med hem til falun. Mysigt zorro!

Anna 8år
"De vuxna kan äta så mycket godis de vill, vara uppe så länge de vill och sminka sig så mycket de vill. De hemska är ju att de inte vill det."


SHIBBY

långlördag

Jag hade hoppats på att lelle skulle jobba med mig idag, men det gick bra ändå. Jag får träffa henne på måndag ist :)  Håkis var iaf där. Med dom känns det mindre som ett jobb och mer som en skola.  Och det är ju kul, för där gör man ju lite mer som man vill.  Jag invigde kräftarmarna idag, som klarar 400 grader så nu kan jag fan simma i oljan.  Idag gjorde johan bort sig lite, det tyckte jag var kul. Det var några som kom fram och hade skrivit på en lapp vad dom skulle ha och visade honom den. Då börjar han prata med dom och ränkar med att få ett svar tillbaka? haha. Jag har gjort liknande sak förut. Men då var det en blind som frågade vart skedarna var, och jag pekade. Vid sånna tillfällen skäms man vekligen för att man inte tänker längre än vad näsan räcker.

Igår efter jobbet var det myskväll hemma hos mig. Käkade vindruvor, ananas och passionsfrukt. Kollade på film och bara snackade, skitskönt :) Såg a lot like love och den var fanimej rolig. Gud vad man kan känna igen sig i vissa saker. Folk överlag är så himla lika varann när det väl kommer till kritan. Det är bara vägen dit som kan vara väldigt annorlunda.


bäst just nu: shout out louds


...

You. Somebody should tell you to stop.
I feel it coming out of my eyeballs.
Is it just because you're jealous?
You. Somebody should tell you why
I'm crawling out of my skin.
Is it just because we're old friends?
Or is it because of love?

so much for so little

Idag på villaägarna ser jag hur Erik har ett väldigt inlevelsefullt samtal med en kund. Kunde dock inte låta bli att lägga märke till att han står vänd mot fönstret som avspeglar honom pga mörkret där ute. Han gestikulerar och försöker se så professionell ut som möjligt. Han ser inte att jag iaktar honom och jag mobbar honom inte, just för att det är så sjukt roligt att se så jag vill inte att han slutar. Det är typ som att se sin lillebrorsa stå och mima framför spegeln, man skrattar inombords så att dom inte ska märka att man står där, annars blir det ingen nästa gång.

Erika och jag hade en del pyssel på förmiddagen också, väldigt underhållande i brist på annat. Jag var designern och hon var arbetarn :) Så det har vart en av dom trevligare dagarna på länge idag faktiskt. Trotts att det fattades några pusselbitar för att göra den fulländad, men fulländat det blir ju inget. NÅGONSIN.

Imorrn tror jag på en liknande dag och lite solsken skulle inte heller sitta fel. Har ju läst att det ska bli en varm helg. Nu har jag även lappat ihop alla tomma timmar på helgen så jag har att göra.  För att gå in på nått helt annat så har jag inte gymmat på hela veckan och börjar känna hur ågren viskar mig i örat. Men jag är faktiskt förkyld. Och går på.... halstabletter?  Ju mindre jag tränar ju onyttigare käkar jag också, det blir någon form av livsstil det där. Men nästa vecka hoppas jag att viruset lämnar mig ifred så jag kan go back on track som man så coolt brukar uttrycka sig.  Eller hur var det högstadiepojkar?


SHIBBY

ta en spade och gräv ner dig så slipper jag se dig.

Jag kan inte tro att det är sant, puckot har tagit ut 2 000 från sparkontot för att shoppa, vilken idiot. Jag trodde jag hade mer självbehärskning än så. Men tydligen inte. Sen har jag beställt saker för 2 000 också, som jag får vänta med att betala tills lönen kommer. En kamera, den var iaf behövlig. Min andra tar det typ tio min innan den blixtrar till, och då blir det typ tjugo blixtrar. Man blir både blind och förlamad i ansiktet efter att ha gjort det där falska leendet ett bra tag. Så det blir det förhoppningsvis ändring på.

Idag gick jag upp 07.30 för att jag skulle hinna gymma, jo tack. Gymmade en kvart innan jag gav upp. Fick skitont i halsen. Kanske inte så konstigt eftersom jag har hostat mig till sömns dom senaste nätterna, men jag trodde jag skulle klara det. Jag insåg att det inte gick och att det kanske var bäst att vila tills det gått över. Och här sitter jag. Medans min kondition går åt helvette.

Gud vilket positivt inlägg jag har skrivit. Det här måste bli en riktigt bra dag känner jag på mig. Och jag menar, vad kan inte krydda på det positiva om inte lite villaägarna? Fatta man ju att karman skulle hitta mig förr eller senare, man kan inte hålla sig undan. Jag kanske ska fundera på att bli en bättre människa innan han förgör mig.

minuslistan:
zebbe
mamma
förkylning
villaägarna                                                                                                            hah. jag äskar er.


when the air come out of your lungs

Vissa dagar känns helt enkelt tyngre än andra. Idag har det varit en sådan dag. Ibland måste man helt enkelt stanna upp och hinna reflektera allt som händer runt omkring sig. Det är så himla enkelt att bara leva och vara fullt upp med sitt utan att hinna känna och tänka efter. Det känns som jag aldrig hinner med mig själv, fast i stort sett det ända jag gör, gör jag för mig själv. Jag antar att det är lätt att man skaffar sig fullt med saker att göra så att man inte hinner känna och tänka på allt det jobbiga runt omkring en. Slänga det åt sidan och gå vidare, men förr eller senare så kommer det nog ganska snabbt ikapp en.  Och alla dom där jobbiga småsakerna känns ganska tunga när dom ligger på hög.

Min pappa är den bästa som finns. Ingen tvekan.

image9

kalasX2

Igår var det som sagt kalas för Elina. Linda var också där, och det gjorde det hela genast mycket trevligare :)  Känns som vi har kommit varann mycket närmare nu bara dom senaste veckorna, trotts att vi stod varann väldigt nära innan också. Det var tårta och kakor, och jag åt så jag trodde att jag skulle spricka. Inte för att jag åt mycket, utan för att jag var mätt sen innan också. Men jag ville ha lite av allt, och då har jag kommit på hur jag ska göra, ta en tugga av allt och skickar resterna vidare till Linda. Funkar mkt bra!


     



Efter det så fick jag skjutts av Pettan&Linda till Mirris nya lägenhet på brynäs ;) Den var sjukt mysig och jag blev avis på en sek.  Det blev fixning, öl och melodifestivalen. Efter det ytterligare en förfest innan det bar av till hangan. Tro det eller ej men jag dansade faktiskt nästan hela kvällen + att jag minns! Jag tror att jag har fått mina förlorade hjärnceller tillbaka! Det kallar jag karma! Men jag ska inte ta ut allt i förkott så att jag blir besviken sen om det visar sig att läget inte är så.
Kvällen var med andra ord lyckad. Kom inte till Sanna som det var tänkt, och det var riktigt tråkigt dock. Skulle vara kul att träffa henne. Igår insåg jag hur mycket jag saknar alla på hr, vi var sån skön grupp.

Idag blev det en sväng på stan innan jag tog bussen hem. Jag skulle storshoppa var det tänkt, men hittade inte direkt nått :/ Men jag införskaffade mig två par skor iaf :)  Jag ringde mamma så fick hon flytta över pengar från mitt spakonto, så nu är jag mindre rik där.


image8

...

You're an emotional wreck
You don't know who you are
You never say what you mean
And you keep your mouth shut
And your nights stay still
And then you come and call on me

twice as much as it should been

Frågan är om jag vaknade såhär tidigt bara för att jag är van vid att gå upp vid det här tiden eller för att jag drömde att en karl hade fått ögonen söndertrasade så att han inte kunde gå till gymmet?! Vilket var en ganska skum dröm å andra sidan. Hur ska vi tyda den?

Igår var jag fyllechaffis för första gången. Det var..... INTRESSANT.
Jag vet inte vad som får nämas och inte nämnas. Men alkohol kan göra ganska mycket med en. Den här individen som vi kan kalla för bettan förvandlades från sina snart 20år ganska snabbt ner till åldern av 8. Inte bara i sättet utan också i talet.  R förvandlades till J:n osv.  Efter att ha spytt en hel del så bestämde hon sig för att låta bli att göra det i min bil, vilket var uppskattat. Men det kom lite mindre trevliga kommentarer ur bettans mun.  Där "fuck you" och "håll käften" var i stort sett det ända som fanns i ordförrådet. Hem kom den rackarn och glad är jag för det. Och eftersom jag är en sån där elak jävel så tycker jag det var lite roligt att se allting, mindre roligt för henne idag antar jag.

Idag ska jag skita i att träna tror jag. Behöver nog vila kroppen lite efter en intensiv vecka :)  Kusinen Elina fyller 3år så det blir kalas idag! Det ser jag faktiskt fram emot. Något annat som ska bli sjukt kul är att det vankas untgång med Mirris och Sanna. Sjukt längesen, alldeles för längesen.
Jag och Ronja har kommit vidare med frågan om att jobba i Norge, hittade en sjukt bra annons häromdan, som vi ska svara på :) Så hoppas det styr sig nu!

deal or no deal.

På jobbet har jag ingått världens bästa pakt. Pakten går ut på att vi inte får sälja, och den som säljer före mig blir skyldig mig en tjuga, om jag säljer före dom andra, då bjuder jag på en morot. Riktigt bra deal, för jag är fattig. Sen så slipper man ju känna pressen när alla säljer om man bestämmer sig för att ingen ska göra det?:) Fast Erik sviker hela tiden så han får inte vara med längre.

Igår gick jag och mamma en promenad, som bestod av en HEL mil! Väldigt stolt lär jag tillägga, fast jag somnade så fort jag kom hem.
Och idag har jag simmat med gammelgäddorna. Det är ganska drygt. Dels för att dom simmar riktigt sakta och när man väl kör om så skvalpar dom så att man får vatten i hela ansiktet och drabbas av en kallsup och dels för att det är sjukt långtråkigt att simma.

Igår såg jag Tessa en snabbis, sjukt kul att se bruden. Var ett tag sen. Men varje gång man ses så känns det ändå som igår :)  Och idag hoppas jag på myskväll hos favorit zebbo efter suckysucky worki. Dessutom ska jag dra till med att ta min skitsnygga bil till jobbet för en gångs skull!  dra på trissor.

image3

Another sunny afternoon i'm walking to the sound of your favorite tune

Vaknade av mig själv runt åtta snåret, kollade ut och såg att det var en perfekt dag för att ta en promenad i solen. På med ytterkläderna och koppla Sanna, and here we go! Lyssnade på james blunt och oasis, sen var jag snabbare än någonsin hemma igen, hann inte ens tänka på att vända denna gången :P

Gymmade igår och i måndags, har börjat köra lite tyngre nu så att man inte kör fast i samma spår hela tiden, måste variera sig lite :) Sen så har jag börjat jogga lite mer också, än så länge typ 20min bara, men det tar sig sa mordbrännarn, tro mig .

Igår var jag och Linda med i annonsbladet, det var hemskt. Jag hade räknat med att bli utstött på jobbet, men så långt gick det sån tur var inte. Jag hade fortfarande människor att prata med på rasten, tro det eller ej.   Sen att vissa är mer frånvarande än andra, det hör ju egentligen inte hit. 


Just det , jag missade det viktigaste! Jag och Ronja såg zorro här om dan! Hon fick ett kärleksbrev av honom och jag fick nöja mig med en hälsning.  Riktigt trevlig snubbe det där. Mycket bättre i verkligheten :)


So long.


jobb är mitt liv

Att jobba igår störde mig faktiskt inte det minsta, jag jobbade med Annica som jag inte gjort förut, så det var kul! Sen så har jag börjar hålla mig borta från alkoholen nu när jag jobbar, vilket inte hindrade mig en sekund tidigare, så det är ännu en fördel att jobba. Jag orkar otroligt mycket mer och dagarna går fan så mycket snabbare. En dag till och sen börjar resse, the hell.

Igår när jag kom hem stod maten på bordet, så som det ska vara :) Sen så var det melodifestivalen som hägrade och jag blev lite besatt av Amy Diamond, grym tjej! Efter det så tar jag fram snillet i mig och börjar läsa en psykologibok! Sjukt intressant, ångrar att jag inte valde psykologi i gymnasiet. 

Var in på mitt konto nyss, och det visade sig att det är i stort sett tomt. Jag har råd med kläderna jag beställt och utgången nästa helg som jag hoppas på. Men inte med min första a-kassa räkning. Så den får helt enkelt vänta fram tills lönen. Lika så alla andra nöjen.  Inge bräda för mig nästa helg med andra ord :/  

Nu ska jag bege mig till köttbullarna, laxen och kotten! Ses i resturangen gott folk!


underbara fredag.

Kom hem från gymmet för en stund sedan.  Körde ganska hårt idag, det är skönt när man går upp i tid så att man slipper stressa. Då kan man ta det tiden man behöver. Jag funderar på om jag ska börja träna kondition på allvar. Har börjat jogga lite nu på det senaste men det gäller bara att hålla ut så jag får bättre kondition gång för gång.  Men det som är så bittert är hur mycket det förstörs när man dricker alkohol isf. Den boven.

Igår kom villaägarna på besök. Mindre trevligt möte kan man ju säga. Till en början var det ju skönt, satt och rullade tummarna i 1h. Men dom var tydligen inte så nöjd med våra samtal så what to do? Dom ändrade hela samtalsmanuset och vi ska följa det till pricka  SKITBRA, för det är ju chill att läsa innantill, snacka om att dra på gränserna.


I know a girl with the golden touch.
image4

en promenad genom stan.

Idag skulle jag ut och gå innan frukost, tog på mig ytterkläderna, kopplade sanna och begav mig av. När jag gått 20m inser jag att jag inte orkar mer "jag är ju trotts allt förkyld och behöver vila kroppen lite". Haha. Så typiskt att man ska hitta på ursäkter för sig själv för att må bättre.  Sen undrar jag faktiskt vem den elaka lilla parveln var som lyckades smitta mig? Den måste ha nått ont i sig.

Jag hatar mina jobbtider som jag har nu. Jag ogillar projektet som jag sitter på nu. Att det är en avancerad utmaning är väll det minsta man kan säga. Känns som jag håller på att tappa stinget, men så kanske det blir efter 2 års ältande om i princip samma saker? Villaägarna är ju långt ifrån vad jag är van vid, och jag vet inte ens om jag gillar att ändra mina vanor.

årets första åk

Idag har jag vart till kungsberget med min bror och far. Jag har inte åkt på flera år så jag var inte riktigt säker på hur det skulle gå. Men ja, jag ägde fortfarande! Och det fattade man ju :) Egentligen.  Nu är det bara bräda jag vill lära mig. Har åkt det 2ggr bara, fast egentligen räknas bara en gång (jag gav upp ena gången för att jag inte ens kom upp i liftjäveln). Så nån gång till innan jag åker stadigt på den.

Det var väldigt roande att se kims alla små olyckor. Ramla i liften, mitt i backen och kör in rakt i mig. Mindre skönt när jag får hans näve över käften som han hade valt att ha ute i luften. Men det är lika bra att vänja sig. Förr eller senare borde man ju få sig en käftsmäll och då är det lika bra att vara beredd på hur det smakar :)

Just nu sitter jag och överväger om jag ska sova eller se en kass film? Tänkte bara påpeka att jag har huvudvärk och ont i halsen också :/



Lisa. du vet att jag tänker på dig


dagen efter igår.

jag lovade mig själv, och jag svär det gjorde jag verkligen. Jag skulle vara nykter. Och hur fan tror du jag mår idag? Åt helvette! Jag hade lovat pappa också, det var kanske det viktigaste löftet om något. Han bryr sig verkligen och jag tror faktiskt han var glad över att jag gav honom det löftet.. Så bryter jag det på en kvart. Jävla skit. Men mamma har lovat mig att inte nämna nått om det till honom. Det man inte vet tar man inte skada av som man brukar säga.  Jag träffade mycket folk igår, så det var kul. Annars var dte inget speciellt.

Ringde Linda idag som vra i valbo redan vid tio :) Fattar inte hur hon orkar. Så  jag skulle snart komm aoch hämta henne så ska vi åka till gävle! Jag vill ha en t-shirt från hm's nya kollektion som timbaland har designat :) Jag skulle faktiskt gymma idag, hade jag tänkt. Tills jag vaknade. Då slängde jag dom tankarna och gjorde nya istället. Dels för att jag hade träningsverk sen jag tränade igår, dela för att jag skulle spy om jag skulle anstränga mig idag.  Så undra vad som händer ikväll? Skulle vara mysigt att gå på bio med nära och kära! Eller  bara vara hemma med min favoritpappa?:) Sjukt svårt val.
 

Igår träffade jag min favvotessa ;)
image1

RSS 2.0