Anywhere is paradise

Borta bra men hemma bäst. Jag vet inte om den stämmer in lika bra alla gånger. Det är väldigt skönt att vara hemma på ett sätt, men på ett annat vill jag bara bort. Jag vill ut och resa och se alla dom där sakerna som jag drömt om. Jag vill bort härifrån och uppleva saker, träffa nya människor och få lite perspektiv. Jag vill lära mig nya saker, se hur andra har det och bara leva livet.  Jag har väntat på det här så länge. Jag behöver inte göra det på en gång, jag vill bara ha det inom räckhåll.

Jag är trött på alla mallar och regler som man tvingas leva efter. Allt man ska göra, vad folk förväntar sig osv. Jag vill bara lämna alla mina räkningar samt ica-kortet och sticka. Det här är ändå något som kommer finnas kvar.




Why do you waste my time?

Is the answer to the question on your mind
And I'm sick of all my judges
so scared of what they'll find
But I know that I can make it
As long as somebody takes me home,
every now and then...

I'm in love with a feeling

Ah, den här helgen har vart så lugn som jag vill ha den. Hyrfilm och godis från hemmakväll = riktigt slappt. Fast jag och Viktor skulle klara oss minst lika bra utan filmen, så mycket som vi snackade på. Vi har fasen alltid saker att snacka om. Eller ja, mest han.
Förutom det så har jag följt med till Årsunda och kollat in när lillebror åkte cross. Jag har aldrig vart med och sett på, så det var på tiden antar jag. Synd bara att jag valde den blötaste dagen av dom alla.  Men nu har jag iaf vart där och det var helt okej. 




Här är min nya förälskelse

  

kompis det går bra nu



Fasen vilket skönt jobb jag har.


1. Jag jobbar dagtid

2. Jag jobbar halvtid

3. Jag bestämmer själv när jag vill jobba

4. Jag får sitta och styra up hemsidan och åka iväg och fota villor

5. Fri ute-lunch (ibland)


Ikea hörde av sig igår också och ville ha in mig på några dagar i juli/augusti. Det är bra att få in en fot där igen så man kan ta några dagar extra ibland. Sen ska det bli kul att träffa folket också såklart.

Igår gick jag på Kims skolavslutning med resten av familjen. Hampus var med, och fasen vad stor han har blivit. Lånade Viktors systemkamera och kände mig som en riktig fotograf! Så den ska jag låna mer har jag bestämt.



   


Godmorgon mina snokers

Helgen sprang förbi så snabbt med alla planer och måsten så jag bestämde mig för att vara ledig igår också.
Det var då jag tog tag i alla småsaker som måste ordnas. Boka klipptid, gå till banken, fixa slang till min cykel osv. Dagen var riktigt bra, två fikor avverkades och på kvällen ett par öl.

Idag är jag uppe med tuppen och ska putsa fönster på jobbet snart. Efter det ska jag sitta i två timmar med att försöka göra en offert.
Imorgon ska jag på skolavslutning och äta tårta. Så då borde sommaren komma snart den också.


Don't you love the life you killed?

I måndags kväll räknades jag som Sverige-bo för första gången på nio månader. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte till Norge, det var det bästa jag kunde göra.
 Sista helgen var riktigt bra i Oslo, men också väldigt jobbig. Det var vemodigt att lämna jobbet och arbetskamraterna (och min älskade sambo såklart)  samt det otroligt fina staden som man inte kan låta bli att bli kär i. 
Jag kommer komma och hälsa på for sure.

 Idag var första dagen på mitt nya jobb.  Jag var tvungen att hälla i mig kaffe för att inte somna under all inlärning. Inte för att det var oitressant utan pga min rubbade dygnsrytm. Det ska bli skönt att komma in i den vanliga igen och få kvällarna fria. Dethär kanske inte blir så tokigt ändå. Trotts allt.


Igår sprang jag på Tessa helt oväntat.
Det var nog den bästa jag sprungit in i på riktigt länge.



RSS 2.0