Lördagskvällen i bilder







Nu är söndagspirran tryckt och snart kanske chipsen och dippen kommer fram på bordet. Det blir en riktig slapparkväll och uppladdning inför nya jobbveckan.

Friday i'm in love





TREVLIG HELG!

Det här är min helg

Fredag: Mys med mamma som kommer på besök. Käkar skitgod mat och bara umgås.
Lördag: Jag och Linda kör en vinkväll som bara vi kan göra.
Söndag: Jobbångest.

Friss

Igår klippte jag mig kortkortKORT. Iaf jämfört med vad jag brukar ha. Jag var orolig ett tag för att jag skulle ångra mig efteråt, men jag kan inte förstå varför jag inte gjort det tidigare bara.
Efter klippningen som Linda fixade på salongen så mötte vi upp några stycken och gick vidare för en öl. Roligt att bryta av i vardagen lite.


Idag har jag inte gjort så mycket mer än att storstädat inför besöket av min mor imorgon. Man måste ju visa lägenheten från sin bästa sida. Sen att det har sett ut som en svinstia här i en vecka är en annan sak.

Roasti Babbi

Igår gick jag och Viktor på Roast på Berns , den roastade var Babben Larsson.  Det var sjukt kul och mycket bättre än på tv. När jag kommer in i salongen och ser programuppställnigen kollar jag upp mot läktaren och ser ingen mindre än BJÖRN GUSTAFSSON. Jag föll som en fura.  Så hälften av programtiden sitter jag och sneglar upp mot honom.  Kan inte han och jag bara börja hänga? Vi skulle ha så roligt ihop.





Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta

Allt är verkligen uppstyrt nu. Och jag gillar det. Jag har jobb, Viktor har jobb, vi trivs sjukt bra både där och på fritiden. Jag vågar nog säga att jag inte kan ha det så mycket bättre just nu. OCH SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER DENNA KÄNSLAN.  Det var sjukt längesen jag mådde såhär bra, och nu förtjänar jag det verkligen.


Detta året ska bli det bästa året på länge och jag ska bara suga i mig allt som kommer i min väg. För man ska leva medans man kan. Man vet aldrig vilken dag som blir ens sista.

Lite bilder från ett besök








Ni är GULD

JAG HAR FÅTT JOBB

Jag och Linda hade skitkul i fredags. Det var tamejtusan en av dom bästa utekvällarna på länge. Vi drack white russian och träffade Zebbe. Och vad kan bli bättre än att möta Zebbe på fyllan? Jag vinglade sent hem och totaldäckade och hade inte alls i tanken att jag förmiddagen därpå skulle träffa Viktor pappa och åtminstonde se anständig ut. Jag mådde inte OKEJ den dagen.
Men jag tog mig igenom den samt en 3-rätters middag som tog emot en aning.
Dagen därpå sov jag länge och tog sedan en promenad i det fina vintervädret.


Och sedan i måndags har jag faktiskt jobbat. Man märker att man vart ledig för länge när man inte kan somna förrän två på natten för att man har vart vaken så länge alla nätter innan.
Jag jobbar iaf. som restaurangbiträde i ett hälsokök som ligger vid universitetet. Det är inte heltid så jag får fortsätta söka, men det är ett glatt och trevligt gäng som jag jobbar med!


Så nu är det väl sängdags för mig snart antar jag..







RSS 2.0