Sunday morning call

Fredagen denna veckan var sista dagen på jobbet. Nu kan jag sova varje morgon om jag så vill. Det ända jag kommer sakna är Adam, han är en rolig typ.  Så, hej arbetsförmedlingen.  Ska bli intressant att se hur det går till där. Bara jag inte får vänta sex månader för ett litet bidrag.


Igår var jag och Viktor till Church Street och käkade. Efter det blev det Betnér som var på topp! Han var riktigt bra och jag undrar varje gång varför man inte gör sådana saker oftare. Mer sånt i Stockholm!  Ölen på jacken var som grädden på moset. Jag älskar pubhäng, det är mycket bättre än krogen. Att dansa är överskattat.

Idag kom julstakarna upp och adventljuset tändes. Men stämningen har inte hittat hit än. Inte snön och december heller, så dom är väl kanske lite delaktiga. Åkte till Richard och hälsade på en sväng. Hampus blir bara sötare och sötare för varje gång. Honom ska jag kidnappa en vacker dag.  Mitt lilla plyte.










Tisdag (bara)

Buäää. Jag är rädd för att jag börjar få dålig syn. Jag får ont i huvudet när jag kollar på tv och det  blir lite suddigt ibland. ( Har fortfarande inte kommit fram till om det är inbillning eller ej) . Så det blir optikern för mig nästa vecka antar jag.


Med risk för att verka tantig så har jag idag bakat min allra första mazarinkaka. Satt som ett smäck! Lite stabbig med det fick gå.
Med risk för att verka ännu tantigare så har jag även tagit min dagliga powernap. Satt som en käftsmäll!
Haha, vad uttråkad jag kommer bli när jag blir gammal, jag har ju redan gjort allt i förväg? Det är väl gungstolen och stickorna som gäller antar jag.




TÄNK VAD SKÖNT ATT VARA LEDIG I DECEMBER.
Vännermaraton Lisa?

I'm back

Jag har lidigt av stress, press och beslutsångest dom senaste månaderna. Tankegångarna som gick var "jag vet inte vart jag ska, inte vart jag vill, jag vill bara slippa vara här. Just här."
Och det problemet har jag tagit tag i och nu löst. Resultatet blev Stockholm.
Så, lägenheten såld, jobbet uppsagt och snart är det bara att packa och sticka.

Innan dess ska jag till Oslo och hälsa på min bättre hälft. SOM jag saknar den staden och SOM jag saknar henne. Jag trodde aldrig att jag skulle gilla norska, norrmän eller Norge. Men nu vill jag ha allting. Likaså en Mr.Pizza och ett glas borg.




RSS 2.0