jag har allt jag behöver nu

Jag har inte sovit så mycket som jag behöver. Det känner jag. Sov jättedåligt igår och gick upp 05.50 och var jättepigg, så jag får ta den smällen nu ist. Eckerö var över all förväntan.  Jag köpte allt jag behövde, och det blev en hel del. Efter alla inköp så satt vi mest uppe på däck i solen och lyssna på musik och jag och sandra lyxade till det med cider.
Väl hemma hos mig blev det smörgåstårta och white russians.  Och jag hade nog lägre tankar om mig själv än vad jag borde, för jag gör JÄVLIGT goda vitryssar nu. Bättre än dom flesta skulle jag t om våga mig påstå. Så det blev en del sånna och sen kom dimman krypandes fram and i kinda like it.
Blev en hel del folk, ölspel och även spya förekom. Den träffade grannen balkong, vilket inte var så populärt. Och det innebär att jag lär fjäska in mig ännu mer för dom nu så att dom inte hatar mig all för mycket.

Idag har Linda färgat mijna ögonfransar. Vi var ett gäng som käkade pizza och efter det såg vi äntligen napoleon dynamite som jag hade planerat att göra i flera dagar men som inte blivit av.  Jag lyckades byta till mig Tessas dude where's my car film mot två ciggpaket och jag är sjukt nöjd.

Tack för igår och för alla fina presenter. 
Ni är lite av mina favoriter.

nu ljusnar sverige samtidigt som mig

  Jag har börjar laga min egen mat nu, det är faktiskt ganska roligt. Jag har gjort en skitgod kycklinggryta med curry i.  Men det är det ända jag har lagat i veckan också. :P  Men jag är grym på det!
Har vart ut och gått en del med min nya granne lelle, sjukt kul att vi bor så nära. Fast bara ca en vecka till för efter det blire norge för henne. Den jäveln.
Pappa hjälpte mig igår med att hänga upp hyllorna och ramarna i sovrummet igår också, så det mesta är på plats nu.

Idag har jag anmält min syster till resultat så även hon går samma väg som mig.(fatta man ju) Så hon ska på intervju på söndag sen ska hon visa larsson från våran bästa sida är det tänkt.
Centrex går sjukt bra och jag kommer aldrig vara med om något bättre. Jag ligger på sjukt hög timlön och jag gör i stort sett inte ett piss. Det är för bra för att vara sant och det är väl därför det tar slut så snabbt också. Vi blev bjudna på tårta igår och på kina idag. LOVE IT.
Fan vad alla andra hatar oss nu.

Imorn ska jag åka eckerölinjen och införskaffa mig världens bästa white russians, nämligen dom jag själv gör. Egentligen är dom man köper godare, men det är bara för att jag inte har något mått,men smakar gör det!
Efter den tidiga morgonen ska jag ha inflyttningsfest. Har vart och pratat med grannarna i huset om det och dom var oväntat positiva faktiskt. Det ända som skulle kunna hända är väll att min hyresvärd kommer och slår mig, men jag menar, det är väll ändå skit man får ta?!
Ska blir jävligt roligt och som det ser ut så kommer det en hel del också. Så vi kanske helt enkelt behöver två kortlekar till ölspelet?:)



JAG ÄLSKAR MITT LIV OCH JAG ÄLSKAR SOLEN!


image20

inventering

Linda och jag hade riktigt mysigt i lördags. Vi lagade mat, skruvade stolar och käkade choklad.  Sen somnade jag till hennes kackel i öronen. Vaknade upp i solskenet och gick ut på balkongen.  Efter det var det bara att dra iväg till jobbet. Och väl där bestämde jag mig för att inventera, vilket lät som en bra plan. Jag kan ju säga att jag hade ganska fel, jag blev skit sömning och yr i skallen av att räkna deras doftljus som var ca 1297438280 st. För att underdriva.  Kom hem runt 22.30 och tänkte att jag äntligen skulle få sova. Men det fick jag ju inte. För att jag inte skulle somna på inventeringen had ejag nämligen dragit i mig en del kaffe som inte ville gå ur kroppen nu heller.

Idag cyklade jag till busshållsplatsen för första gången på länge. Det var sjukt skönt i det mysiga vädret och med ipoden i örat böev det ännu mysigare.  Jag sov hela bussresan som vanligt och sen kom jag dit och sålde 3st. Kanske den skönaste dan på länge. Nu ska jag hem och kolla på outsiders om hur danskar går en raggningskurs i sthlm. Vem vet, man kanske lär sig ett och annat?!

böter svider

Idag klarade vi hemgångsmålet  och slutade 13.30, det var nog det bästa som har hänt mig idag.  Jag beställde mobilt bb idag också från tele2 (såklart!) och jessica lyckades få bort startavg. med lite om och men.  Det är tur att man har sina små knep.  Jag ska också införskaffa mig en snygg grön delldator. Men fram tills dess blir jag utan internet, och dator.

Jag har flyttat mina allra sista saker nu till lägenheten och imorn bor jag där PÅ RIKTIGT.  Det är både på gott och ont. Nu måste jag klippa av navelsträngen helt. Och det innebär ingen färdiglagad mat när jag kommer hem. Men eftersom jag är kock så klarar jag mig nog galant! Min syster var med mig och handlade idag också. Det är tur att jag har en som säger till mig vad jag ska köpa osv. så jäkla mkt att hålla reda på. Men nu har jag basvaror så jag t om. kan göra kladdkaka om jag så skulle önska det.

Imorse fick jag min första parkeringsböter någonsin.  Jävla sandvikenhus, dom gör för lite parkeringsplatser så man är tvungen att ställa sig längs vägen sen åker dom och lägger böter på en. Så jävla enkelt för att få in lite extra pengar, och dom behöver dom ju säkert mer än vad jag gör.

Imorn börjar jag åtta, och jag hoppas att ingen vill ha någon mat på hela dagen! Efter det får jag finbesök. Det längtar jag efter.

suck it up

Jag kan inte hjälpa det, jag bara älskar så som vi har det på jobbet just nu. Eller vi på centrex iaf. Det första jag gör när jag kommer dit på morronen är att sätta mig och lägga gårdagens offerter, vilket innebär att jag sitter på expressen och lyssnar på musik mest hela tiden, så det är ett bra sätt att vakna till på :)
Sen resten av dagen chillar vi grymt mycket, tar en time på en timme och sitter och snackar skit bara. Så bra har jag det på jobbet, för tillfället. Så nu ska jag fan suga i mig så länge det håller i sig!

Jag har kommit riktigt långt på lägenheten nu! Börjat lägga in kläder och liknande. Den nya kyl/frysen är på plats och imorn kommer min nya spis! Så som det ser ut nu så tror jag på en flytt i helgen :)
Och det är bara att komma och bo hos mig för jag gillar inte att vara ensam. Fast med vännersäsongerna och 5:an klarar jag mig nog ett bra tag.

igår finns inte, bara imorgon

det är ju alltid trevligt när man upptäcker nya sidor hos sig själv som annars inte har existerat..   ELLER?!

in i dimman ska vi alla

Idag har jag målat ett helt gäng med brädor till pappas hus. Det tog hela dan i stort sett, var där vid tio och kom hem nu. Så jag är riktigt trött och skulle egentligen behöva sova, men det blir inte av . För sandra ska göra ett försök i att färga mitt hår, jag har bestämt mig för att förbli brunett nu. Blondin känns inte tillräckligt mycket Katta helt enkelt. Efter det så ska jag sprätta vinarn och in i dimman. Gud vad härligt.

    

Igår var jag och såg 21 som hade premiär, riktigt bra film faktiskt. Handlar om en snubbe som vill plugga till läkare men har inte pengar till det, så han börjar räkna kort och lurar åt sig storkovan.

Har ringt Lisa i 3dagar nu och mobilen har varit avstängd alla ggr. Så jag blev riktigt orolig där ett tag. Men äntligen fick jag ett meddelande av henne idag och ett tecken på att hon levde.:)

Jag drömde att jag var utomlands i något riktigt fattigt land, så var det några som kom skuttsandes med 4 negreser på nått som såg ut som en blandning mellan ett moppeflak och en skottkärra. Dom hade handbojor och satt fast där , och jag vände ryggen mot för jag tyckte det såg så hemkt ut. Så sa dom andra nått i stil med " kom till andra kvarteret och se när vi skär halsen av dom!" Och folk gick verkligen dit för att se på.
Det är nog den sjukaste och brutalaste drömmen jag haft. Förutom när jag drömde att det kom in en tjuv i vårat hem och slog mamma i huvet med ett baseballträ.
Vad är all den här skiten baserad på? För jag kan inte minnas någon gång att jag tänkt ens liknande tankar.

Grattis Tessa ;)

http://www.youtube.com/watch?v=f5RjkrOWpUs

centrex

Jag har sålt 1 centrex igår och 2st idag. Jag är fan lite bättre än alla andra. Det är målet för 4 veckor. För det fick jag 4 biobiljetter och en vinare. Så ikväll blire bio, men frågan är om jag ska ta vinarn imorn. Jag kan nog inte hålla händerna borta.

Trevlig helg suckers.:)

gör så lite som möjligt för så mycket som möjligt

Både igår och idag har jag chillat som attan på jobbet. Jag har i stort sett inte gjort någonting, och det känns faktiskt bra. Det här förtjänar jag efter allt slit på det där skitstället. Jag ska chilla så mycket jag bara kan. Det är därför det är så bra med testprojekt som jag alltid lyckas hamna på. Dom vet inte hur mycket man kan uppnå och prestera så då kan man slappa utan att dom vet det. Med tanke på att dom inte har några mål att förvänta sig. Sen har man många möten och fika emellanåt, som gjort för mig med andra ord. :)




nostalgi

Idag var det grymt mycket folk på jobbet . Nästan så mycket så jag bara ville släppa allt och åka hem. Men så kan man ju inte göra, så då är det bara att stå ut och se nöjd ut. Sånt hatar jag, låtsas se nöjd ut fast man inte är det. Å andra sidan är jag ju inte så bra på det heller, det lyser nog ganska bra igenom kan jag tänka mig.
Idag har jag bytt däck på bilen också. Det är skönt att hålla på att fixa och dona, man kopplar bort allt då och bara är. Sen så lär man ju sig att göra sakerna själv också så man slipper vara beroende av andra hela tiden.
Jag släpade upp den långa spegeln upp för trappen till lägenheten och visade lelle mitt lilla näste. Kul att se henne, vi jobbar ju aldrig ihop längre.
Sen åkte jag hem till mamma och umgicks över en kopp te. Vuxet.

Nått som inte är lika vuxet kanske är att jag sitter och lyssnar på Hanson nu. Japp, mina gamla idoler när man var liten. Det är nästan så att man blir lite rörd. Alla minnen och känslor kommer tillbaka. NOSTALGI

http://www.youtube.com/watch?v=odnNDkEpEG0
känner du igen dig tessa?;)

trafikfara

Tessa och jag skulle åka till macken så kom jag på ett scenario om hur Sandra backade upp i Nelsons brevlåda. Jag stod utanför bilen och vinkade in henne, sen kom hon lite väl nära så jag började vifta med händerna och skrika stopp. Någon hon tydligen inte hörde, sen sa det pang och vi hade en bucklig brevlåda. Fan vad jag skrattade.  Men jag skrattade ännu mer när jag skulle berätta det för Tessa och sen kom på att det var precis som i sunes sommar när Rudolf står och vinkar in Karin. "Fru Gunnarsson, jag tänkte inte stjäla den här, vi har en egen. Som för den kommande veckan kommer vara ganska tom, för, vi ska på semster. Så det bli lugna gatan."
Tessa och jag höll på att kikna när vi tänkte på det. Det slutade med att hon missade avfarten och vi var tvungen att svänga in till sidan för att skratta färdigt.






och bilen går bra

Den här veckan har gått oväntat snabbt faktiskt. Har fått en hel del utbildningar på centrex, så det är slappt och skönt.  Det är en växel vi ska sälja in till företag. Det är första gången dom ska köra det på TM så det är helt nytt och ett "test" projekt. Det som är så bra då är att dom inte har någon aning om hur det kommer gå och man har inte speciellt höga förväntningar på sig. Vi fick 3 000 poster, av dom skulle vi skicka ca 200 prisförslag och sälja på 12st. På 4pers. Så 3 försäljningar var på 4veckor.  Så jag blev riktigt chockad idag när jag skickade ut 3st prisförslag och fick en försäljning på en gång. Så imorron blir det att äta ute.

Annars har jag vart in till valbo och vart i lägenheten. Inget nytt med andra ord. Sliter på och det är så sjukt kul när man ser att det verkligen blir värt mödan. Kommer trivas som fisken i vattnet. Och imorn ska Tessa få se det svart på vitt :)



Jag ringer en gubbe ang. mob. bb. :
-Jag sitter och mjölkar. Gillar du komjölk?!
-Vet du hur mobilt bb fungerar och hur man använder det?
-GILLAR DU KOMJÖLK SA JAG ?!?
-klick


b.gustafsson är min granne

I lördags tog jag och Sandra en heldag i min lägenhet. Jag kan säga så mycket som att vi hann med skitmycket! Det förvandlades från en renoveringsplats till lite mer av ett hem. Blev jävligt stor skillnad :)
Sen på kvällen åkte vi hem till mig, kollade på tv och käkade ananas, passionsfrukt och kiwi :) Sjukt gott. 
Nelson hade lite kalas hos sig så dit drog vi och hade kul med alla packade människor. Efter det blev det centro. Jag är väldigt imponerad över mig själv att jag kan umgås med människor när dom dricker utan att själv göra det. Mina russians kan jag dock inte sluta bli sugen på, vilken situation jag än är i.

I söndags åkte jag till ikea med pappa och köpte hem massa saker som jag behövde. Det blev en hel del för inte en allt för dyr peng. Sen hade vi kalas med smörgåstårta (min favorit) eftersom pappa blev hela 41 igår. Åren går och det syns. :D
Efter det tävlade jag och zebbe om vem som kunde skruva ihop ikeabord snabbast. Jag vann, inte alltför otippat.

Igår var det nelsons och Sandras tur att komma och hjälpa mig med att skruva, eftersom zebbe gav upp efter en stund. Jag har målat på som en tok och nu är det färdigmålat. Både i köket och alla dörrar som behövde snyggas till.
Idag satte pappa köksluckorna på plats och jag skruvade dit handtagen. Jag kommer bo i ett palats. Och jag vill vara ensam så lite som möjligt så jag ska ha många vänner maraton.;)


RSS 2.0