crappy new year

Sitter och väntar på att badrummet ska bli ledigt så man kan fixa sig lite. Sen är jag fit for fight. Hela dagen har mer eller mindre gått åt till förberedelser inför ikväll. Det är tre rätters som gäller och det har jag nog inte käkat sen restaurangskolan.


Igår blev det bingolotto och vin. Viktor fortsätter att gnälla om vilken kärring jag är som spelar, men det är faktiskt inte bara jag.  Men efter två nitlotter så funderar jag att lägga bingon på hyllan ett tag.


Jag tror på ikväll. Det gör jag. Och jag tror på 2010. Efter mitt kassa år under 09 så kan det nog bara gå åt ett håll. Oj vad jag tycker synd om mig själv. Nu ska första ölen knäckas. Wohoo.


GOTT NYTT ÅR.


Det börjar dra ihop sig

Jag har redan börjat packa förfullt här hemma. Alla mina kläder ligger i säckar och köksprylar i kartonger. Jag kommer knappt vara hemma något innan jag flyttar, då jag åker till Göteborg på tisdag. Så det gäller att förbereda sig bra. Det ser ut som en soptipp hemma nu. Men gud vad jag kommer att sakna mig finfina lägenhet. Min egna.

Men mitt uppdrag är för bra för att jag ska stanna hemma och dra fötterna efter mig. Nu måste jag ut på nya äventyr.






Förresten, julen har varit skitbra. :)

Fan.

Jag tror förra veckan var min värsta vecka på länge. Inte nog med tv:n så blev det ett trevligt besök i diket också.
Ploga och salta era idioter.  Får man stå där som ett fån medans man väntar på en traktor som ska dra upp en.
Dock var det jäkligt många som stannade och frågade hur det var, snälla människor.


Ingen såld bil har jag heller.
Livet suger bra hårt ibland.





Fan.

Min nya lärdom är att man ska inte spela nintendo wii för nära tv:n, det kan lätt hända att man slår sönder den...

Oslo

Helgen i Oslo var helt kanon. Det var en hel del chill och en liten del öl.
Jag gjorde en visit på Mr.Pizza som gjorde det ännu bättre. Det var kul att träffa dom gamla vännerna och man märkte verkligen att allt var som vanligt. Vilket var bra.

Jag kom även till insikt med att hade jag fått välja nu så hade jag tackat nej till Oslo ännu en gång. Jag har gått och glubblat på det där och varit sugen på en tripp till. Men nu vet jag vart jag står. Att hälsa på ibland duger gott och väl.




Gónatt

I fredags var jag i Stockholm och kollade på Lindas slutprov för frisörutbildningen. Dom var riktigt bra allihopa och det var skitkul. Synd att jag inte kunde stanna över natten då festen skulle fortsätta. Och jag är inte den som är den men Backstreet boys skulle visst ha efterfest där efter sitt uppträdande i Globen. Och när man har chansen att snacka med Brian som man drägglat över för tio år sedan ska man väl ta chansen?  Oturligt nog gjorde inte jag det.
Jag tog en lussebulle och åkte hem istället.


Lördagen betod av en ordentlig sovmorgon och en tripp ut till Gysinge där jag skulle hjälpa Mirris med serveringen. Henne träffar jag allt för sällan. Det blev inget julbord till middag den dagen utan en blodig biff med hemmagjord bea, sitter ganska fint det också! Men som jag längtar efter julskinkan men seeenap.


Och vad fasen har jag gjort dom tre dagarna efter dessa?  Slängt lite saker på skroten, hängt med lillebrorsan och tvättat bilen typ. Hah. Jag börjar känna mig riktigt rastlös och att jag inte gör någon nytta utav dagarna. Man vill ju känna att man har gjort någon bra så man kan sova med gott samvete. Jag drömmer skitmycket om nätterna också, det är nog ett samband. Det tror jag.


Imorn ska jag söka jobb och lägga ut min bil på annons. Så snälla, köp den bara bara baraaaaaa.








Don't stop believing

Jag har precis sett förra veckans idol-final. Jag hörde denna låten och kunde inte låta bli att tänka tillbaka till hultsfred, hemmafester och hela vårat gamla gäng.
Fasen vad jag saknar oss.








/LOVE

RSS 2.0