this is it

När jag åt idag så var jag riktigt hungrig. Jag hade med mig mer än vanligt och lyckades äta upp ALLT. Och jag kände att jag fortfarande kunde få i mig lite mer. Och vad gör man inte då? Tar lite av Danielssons ökända bönor såklart. Det blev lite torrt, men som det kändes då hade jag inte direkt något val. 15min efter känner jag hur mättnaden börjar komma krypandes. Jag gillar inte mättnadskänslor. Lagom är alltid bäst.
Nog om det.

Idag blire bio med brudarna. Det här gänget har inte varit samlat på jag vet inte hur många månader. Och det ska bli så skönt! Dock har jag ingenting att säga till om när det gäller filmval, trotts att det är jag som står för hela kalaset. Men hur mycket kan man begära? Egentligen.
Jag ska försöka smita ifrån lite tidigare från jobbet så Lisa och Klara slipper vänta på mig. Då slipper vi också stressa ihjäl oss på vägen dit.

Viktor har begett sig till P&L och ska tagga hela helgen. Och nu närmar sig Arvika med stormsteg. Det är en utav höjdpunkterna under hela sommaren.
Igår åkte jag , Lisa, Henke och Nelson och kollade upp utbudet på tält. Det var inte så stort. Men jag hittade världens bästa investeringar som gör att jag kommer leva i lyx jämfört med alla andra. Bl a en uppblåsbar madrass och en tältstol med parasoll. Men det kommer mera, tro mig!




Jag saknar dig redan nu.

inge midsommar utan torsåker

Det har precis varit midsommar och jag har inte gjort någon krans. Jag har inte ens plockat en enda blomjäkel. Och midsommarmaten vare inte så mycket tradition i som jag hade hoppats.
Men maten var god, blommorna i rabatten var fina och jag har varit i torsåker. Så allt är bra. Kanske till och med bättre än bra.

Det blev grillnig hos Lisa i fredags som började spåra när solen förvann och grillen hade slocknat. Jag har blåmärken på mina lår pga av en väldigt spontan lift fram till gästis på ett väldigt obekvämt cykelstyre. Men fram kom jag och det var bland det viktigaste.
Sådär lagomt rund under fötterna var man ju ändå framme och umgicks med hela torsåker och en liten bit av hofors. Jag träffade min bror och det var en av höjdpunkterna. 
Tack för en helskön kväll, vi kör reprisen nästa år!


               


....

I don't mind, if you don't mind
'Cause I don't shine if you don't shine
Before you go, can you read my mind

karman går motsols nu.

Jag förstod att något skulle hända. Jag har haft sjukt bra karma på senaste tiden. Och som ni vet så kan man inte bara flyta fram på en bra karmavåg resten av livet utan man måste även få en fet jävla tsunami så att man har lite att bygga upp på igen. Och det var precis vad som hände mig denna veckan. Tsunami var kanske att ta i, men det var en liten översvämning iaf. Jag kanske inte ska nämna sånna där småsaker som att jag pajjade mitt eget head-set och att jag inte kunde lägga in mina ordrar i tholbox. MEN. Min iphone är trasig och det smakade surt sa björnen när han käkade rönnbären. Dom måste göra något åt denna asfalt i hofors som orsakar dessa stora händelser. Sen fatta man ju såklart att det skulle vara i hofors av alla ställen också. Det gör mig inte det minsta förvånad. Så nu får jag gå runt med en stor spricka i min kära ägodel som är utan både garanti och försäkring.
SURT SA KATTA NÄR HON TAPPADE SIN IPHONE I ASFALTEN.

fredag den 13:e

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag var inte medveten om att det kunde hända så mycket på en vecka som det har gjort. Tro mig. Men tydligen så går det. Bra.

Förra veckans så var den ökända ledighets-fredagen! Det firades med solning i boulongen med Lisa, jordgubbar och en bakis Tessa som pekade på det hon ville ha eftersom hon inte orkade säga något. Men det gick mer än väl an. Ibland blir jag jävligt förvånad när det ända jag behöver göra är att ge Lisa en blick, hon ser på mig vad jag tänker och svarar på frågan jag inte ställt. "Ja, det är hon".  Jaha säger jag och lägger mig ner igen.
Mot kvällningen väntades det på kubb och jag blev inte förvånad över att mitt lag vann. Sen gick vi till centro för att ta lite öl och tills sist blev det kharma, mot min egen vilja. Men jag är ganska bra på att ställa upp för laget. Ibland.


         


Efter den slitsamma kvällen som trotts allt var ganska lugn (man ha väll vart med om värre) så gjorde jag inte mycket resten av helgen.
På jobbet har denna veckan nog varit i stort sett den sämsta jag varit med om. Med några undantag. Det gick sjukt segt dom första tre dagarna och jag fick kämpa mig igenom dom som om dom vore mina sista. Ja, jag kanske kryddar lite, men det är för att innebörden ska bli tydligare.
På torsdagen var det rena motsattsen till dom andra dagarna, då kom allt på en gång istället och jag hade hur mycket som helst att göra.
Tänk att jag aldrig blir nöjd. Och inte nog med det så har jag sovit sjukt lite hela veckan i stort sett.

Idag tog Linda studenten. Och Tessa. Och Zebbe. Och en hel drös till. Det som suger är att alla tar samma dag så att jag inte kan gå på allas. Jag ljuger inte när jag säger att jag har lite ångest.
Men Lindas student blev det och jag vill att allt ska gå ett år tillbaka igen. Då man själv stod där och skrek så att man tappade rösten och försökte få igång den med hjälp av några flaskor champagne.
DET VAR LIVET DET.
Eftersom jag ska jobba imorn så blev det inte så mycket alkohol för min del. Men när hon erbjuder mig white russian så vore jag en idiot om jag skulle tackat nej. Och gratis är faktiskt gott.
Eftermiddagen fortsatte med att Linda fumla runt och jag stod mest och skrattade åt henne. Hon kommer förstå mig imorgon. 

              


 Men med samvetet i handen kan jag ärligt säga att det känns lite i hjärtat när man inser att man inte är 5år längre och ska åka med Tessa till affären för att panta lite burkar. ;)

...blekast i kvarteret i år igen, som alla andra år!

Igår fick jag finbesök. Lisa var här och hälsade på. Hon hittade ända hem till mig HELT själv. Med hjälp av ett  litet samtal så stod hon sen utanför min dörr. Jag måste säga att hon gör framsteg med tanke på hennes lokalsinne. Jag är utan tvekan imponerad.
Jag fick se hela hennes resa i bilder. Och det gjorde att jag började se fram emot min ännu mer. Fast jag ska försöka leva i nuet. Det är då man har det som bäst tror jag.
Sen tog vi en promenad i värmen. Låt det aldrig bli kallt igen.

Nu är det bara en dag kvar. Hoppas det går fort. Sen har jag min efterlängtade ledighet. På fredag blire boulongern med Lisa och Tessa. Jag ska steka som fasen. För jag ska fanimej få färg i sommar. Även om jag är inomhus större delen av dagarna.
På kvällen blir det kubb och öl med ett jäkligt skönt gäng. Så det kan inte bli annat än lyckat. Så jag har ingenting att oroa mig för.  Som sagt, bara imorgon kvar.


bessmerfesten

Helgen har varit riktigt tuff. Och med tuff menar jag jobbig. Inte för att det har varit mycket på jobbet, för det har varit stendött. Utan för att jag har varit så sjukt sliten. Och lite kanske beror på lördagens bravader.
Det jag kan säga är att det är grymt kul att åka karusell. GRYMT KUL! Speciellt med lite alkohol i blodet och en som snurrar på virvelvindarna riktigt snabbt. Och jag fick dem bägge.
Faktiskt så var det så mycket folk så att man inte han träffa alla man ville se. Inte för att jag ville se så många, men jag såg dom inte! Och jag dansade för typ 2:a ggn i år, det här börjar arta sig.
Och nu när Lisa äntligen är tillbaka kan jag återgå till det normala och slippa tänka så mycket, för hon gör det åt mig, så jag kan bara leva. Om det nu inte är en del av livet?

Idag har det faktiskt gått bra på jobbet. Så bra så att jag kunde sitta och chilla den sista timmen. Lika skönt som alla andra dagar då jag vill unna mig något extra. Ibland lyxar jag till det med en kopp kaffe och lite expressen.
Life is guuuuut.



OM TRE DAGAR ÄR JAG LEDIG I TRE DAGAR!


RSS 2.0