Imorgon fyller det här lilla pyret år

Igår var jag barnvakt åt Hampus för första gången. Efter det var jag helt slut. Han hade kryp-maraton i hela lägenheten. Jag råkade släppa honom ur sikte i en sekund och då hade han färg på hela händerna som sen smetades ut på golvet. "Är det så här Moa har det hela dagarna" tänkte jag och blev avskräck för några år frammåt.  Då räcker det med att jag får passa den här lilla skönheten ibland.


Göteborg

... var helt underbart! Som vanligt. Vi hann med så mycket på sån kort tid. Vi var till marstrand, skärgården, shoppade loss, var på liseberg och träffade gbg-brudarna. Stressiga dagar men härliga dagar. Jag vill tillbaka igen, och det ska jag så småningom.  Nu är det snart dags att grabba tag i vardagen igen och sluta glida runt som vilken archipelagofruit som helst.  För jag är fortfarande en hard working girl, yes I am ! Bara med lite mer tid och mindre jobb.


 



Göteborg, here we come

Idag har jag jobbat min första dag på IKEA på snart ett år. Jag var riktigt nervös igår för hur det skulle gå, att jag skulle ha tappat massa rutiner osv. Men det gick riktigt bra och jag är stolt över mig själv.  Men jag är mer nervös inför nästa torsdag då jag ska öppna resturangen all by myself.  Huh

Imorn ska jag och Viktor till mina gamla kvarter i götet. Ska bli skönt att komma iväg lite, träffa lite gamla godingar och se sig runt lite. Tråkigt nog vill inte Viktor gå på liseberg. Alla gillar väl att åka karuseller? Jag fattar inte. Jag ska försöka få min vilja igenom. 
Tack Sandra för lånet av gps:en, nu slipper vi hamna fel ;)





Soliga sommarkväll

Idag ska jag försöka övertala min käre kompanjon om en öl i edsken. Han lät dock lite tveksam. Men jag tänkte spräcka den oskulden denna sommaren, likaså depå. Nån gång lär man ju smaka på hur det är att vara en riktig hoforsare. ELLER?

En hel del hofors kommun

Igår såg jag en helt annan sida av hofors som jag aldrig tidigare har sett. Jag och Viktor var ute och gick så tog vi vägen upp mot hammardammen och kyrkogården. Jag blev faktiskt riktigt tagen. Jag har aldrig tidigare sett dessa vackra vyer i hofors. Även fast jag vet att bara genom att säga ortens namn drar man ner det hela ganska rejält. Efter det så hamnade ja framför spisen som vanligt.  Som tack fick jag en tablettask och choklad framför tv-soffan.        Lyxigt eller ej?

Idag har jag äntligen lämnat in min bil. Det är ett flertal saker som lär fixas innan hon är färdig för våran göteborgsresa. Hoppas allt går vägen (hihi).
På vägen till bussen matade vi en häst och kollade in torsåker en sväng. Man blir lite nostalgisk när man tänker tillbaka på allt.







Det här kommer jag att få spö för.

Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent




RSS 2.0