Mys mitt i veckan

Igår var jag på en arbetsintervju på ett café. Det kändes riktigt bra och isf. skulle jag jobba endast vardagar och inget kvällsjobb heller. Hur många inom restaurang har dom underbara arbetstiderna? Men jag vet, jag ska inte hoppas för mycket. Jag blir förmodligen besviken.

Idag käkade Viktor sin typ femte selma och nu tycktes han bli lite trött på semlor. På tiden tänkte jag och käkade lite mer av min jordgubbscheesecake.


Ikväll kommer Linda hit och det bjuds på räkmacka. Det ska bli trevligt med lite umgänge och vem vet, kanske planer inför helgen också.. Skulle vara kul att gå ut för en gångs skull.




stockholmo

Då var hela flytten klar nu i princip. Det är bara lite småsaker som ska ordnas här i nya lägenheten och om någon vecka ska jag överlämna nycklarna till min gamla lägenhet. Jag kommer sakna den sååå, mitt hem. Bilen är såld nu också, så jag känner mig riktigt fri måste jag säga. Nu har jag inget kvar som binder mig.

Idag har vi vart och skrivit in oss på arbetsförmedlingen och sen ska vi skaffa gymkort. Så igår var fettardagen med pizza och semla för att avsluta snyggt innan man blir nyttig. Men känner jag Viktor rätt så blir det nog chips med dip snart också.  ;)






RSS 2.0