nu lever jag

I söndags begav mig jag och Lisa iväg på Norge trippen som skulle ge oss jobbmöjligheter och förmodligen en lite större inblick i hur vi kommer att leva det närmaste halvåret. Efter att ha sprungit runt igenom halva oslo i 12h och letat efter lägenheter , varit på 4st jobbintervjuer och ha sovit i en bil natten innan så var det som himmelriket när jag fick sova på en madrass på golvet i en varm lägenhet! Dagen efter gjorde vi inte allt som var planerat pga all ångest och tidsbrist så vi bestämde oss för att åka hem tidigare än beräknat.  Nu har jag även insett varför jag inte föredrar att köra bil. JAG MÅSTE FOKUSERA! Denna gången i 7h.  Men idag lever jag fortfarande. Tack och lov.

Igår gjorde jag min (förhoppningsvis) sista dag på Vendator efter 3 slitsamma år. Den var en sån sjukt skön dag och jag lyfte i stort sett inte ett finger. Det blev fika x2, lekar i SOLEN, privatsamtal och avtackning. Jag gick ut genom byggnaden med ett leende, men även med vetskapen om att det har varit en sjukt rolig tid och att det trotts allt finns en del roliga jävlar som man kommer att sakna.

Nu gör jag mina sista dagar på IKEA och sen har jag ett uppehåll innan flytten. Och det är förmodligen då alla bitarna kommer falla på plats. Jag har så sjukt mycket saker att tänka på men jag blir så stressad och förvirrad så jag låter hellre bli.

På måndag blire jag och vickan (haha) som drar till skåne och vidgar vyerna lite.  Iaf för min del som aldrig har varit så långt ner i landet, så det är ju på tiden. Onsdagen är grymt efterlängtad då det blir utgång med Klara och Lisa också.  Och nu vet jag att jag måste göra något galet snart för jag har bara 3 hela dagar kvar som tonåring, sen är det kört. Då kommer all press, alla förväntningar och vuxenlivet. Fast fr om då ska jag leva med mottot "man blir inte äldre än vad man gör sig till" . Men nu, innan jag är där, kan jag säga att det är en myt. För jag är tonåring för dom sista dagarna i mitt liv.


det är saker på gång

Tessa lyckas alltid lura i mig allting som ingen annan lyckas med.  Jag vet inte vad det beror på. Jag ger mig för lätt helt enkelt, eller så vill jag bara att nån säger vad jag ska göra för en gångs skull. Jag måste lära mig att släppa på tyglarna lite. Nu låter det som världens grej, men det handlar bara om småsaker som att äta godis när jag har bestämt mig för att inte göra det.  Busigt va?

Igår var det en mor&dotter kväll. Jag hade lovat att hjälpa mamma med att fixa ögonbrynen, så det fick de bli! Efter det tog vi en promenad som vi har bestämt att göra i närmare en månads tid, men varje gång vi ska gå ut så har det börjat regna så det har skitit sig varje gång. Men hoppas vädret tar sig i kragen nu så jag slipper känna mig som en stel pinne framöver.

Nu börjar det kännas att det är saker på gång. Det känns nästan som jag har för mycket bollar i luften. Men det blir aldrig långtråkigt. Nu är jag ledig hela helgen som ska spenderas väl. Sen på söndag kväll tar jag och Lisa våran roadtrip till Norge där vi har fullt upp både måndag och tisdag med intervjuer, lägenhetsvisningar, ordna skattekort osv. Hoppas allt går vägen.






Viktor. Kom hem till mig nu.

ännu inte återhämtad

Cityfestens helg är över som resulterade i fylla och sjuk trötthet. Tröttheten är fortfarande kvar och fyllan har jag ingen aning om.
Helgen var rolig och spontan var bara förnamnet. Nu vet jag att jag klarar mig själv om Lisa mot all förmodan skulle överge mig för en andra gång. Och nu vet jag hur körsbär mosas om dom ligger i väskan. Nu vet jag ÄVEN hur spontan Tessa egentligen är, med andra ord, jävligt spontan. Och det är lite av charmen med henne.

Nu har jag bara två veckor kvar på jobbet, lite mindre. Jag ska försöka jobba så lite som möjligt, och det vet alla andra också. Det första jag får höra när jag kommer in åtta på morronen är "Katta, ska du inte ringa ett privatsamtal?!"  - Jo, senare.

Igår var jag hem till mammsen och åt.  Man känner av när man varit ifrån dom förlänge. Även mina syskon, tro det eller ej! Sån tur är bor dom bara på andra sidan gatan. Så jag behöver inte längta alltför länge.

bitarna är inte på plats

Den här veckan har rusat förbi snabbare än vad jag trodde, och nu är det redan fredag! Jag har alltså bara två veckor kvar på Vendator och sedan tar jag lite ledighet innan Norge.
I veckan har det blivit en hel del Vic&Katta tajm vilket innebär 3 långa filmer, matlagning och promenader. Verkligen inte mig emot. Han är duktig på att försöka få mig att äta godis. Fast jag är bättre på att säga nej.

Lisa och jag har kommit en bra bit påväg med våra Norgeplaner nu. För en vecka sedan kändes det riktigt långt bort, men nu är det sjukt nära. Vi har bestämt tider för intervjuer, lägenhetsvisningar osv.
Jag har en del småsaker jag lär fixa innan vi beger oss känner jag.

Sen kan jag ju gå in på att jag är en sjukt klumpig människa. Inte bara kroppsligt utan jag kan även slänga ur mig fel saker vid fel tillfällen ibland, tur nog är det inte alltför ofta.
Men iallafall, dom ringde igår från ett café i Norge och vi bokade tid för en intervju. Efter att vi lagt på (trodde jag) slänger jag ur mig "Norska, jag fattar fan ingenting!" och damen sitter kvar i luren.
Grejen var att jag bad henne maila adressen om vart jag skulle men hon skickade den aldrig, så är jag så klumpig så att det skiter sig redan innan intervjun? Då har man fan lyckats.
Nu ska jag iaf mailtracka henne om adressen.

Ikväll blir det cityfesten i pissväder. Jag hoppas att jag inte får högre dos av dålig karma än såhär. Men jag lever på hoppet om att det kan spricka upp och iaf sluta regna en stund. Om inte annat så har jag ju världens bästa människor runt omkring mig så jag lär ju inte få tråkigt iaf.

Ännu en Larsson med charm


helgen

  • Hälsade på Richard, Moa och världens sötaste Hampe
  • Filmkväll med Viktor
  • Kalas hos farmor (som försöker mata ihjäl oss)

när fritiden blir för långtråkig

L-   har du varit inne på tjuvlyssnat.se nån gång?
K-...gör du det på fritiden Lisa?
L-   KÄFTEN!

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN, HAMPUS!

Jag har längtat efter dig.



RSS 2.0