jag har kul

Jag sitter på jobbet och har en hel sal för mig själv i fyra timmar. Det ända jag gör mer eller mindre är att vänta på inkommande samtal. Hittills har det kommit ett. Så jag har faktiskt sovit en timme. Jag trodde det skulle vara rätt obekvämt och hårt, men det var faktiskt skönt. Dom resterande 3h pratade jag i telen 2/3 utav tiden och resten kollade jag efter uppdat. bloggar.
Nu vet jag inte längre vad det finns kvar att göra.



Kvällen igår var kanon iaf. Tack Tessa. :)

onsdag. utan barnet

Tror ni mig nu att jag har lite att göra på jobbet då jag t om tar mig tid till att blogga ungefär varannan dag? Jag har all tid i världen. Jag har faktiskt börjat ta tag i lite vuxna saker under dagstimmarna då också, som man vanligtvis inte tar tag i när man kommer hem, även om man är ganska tvungen. Jag har bl a ringt facket ett flertal ggr. Jag har även kommit mycket närmare mina vänner då jag spenderar mer "telefontid" med dom och nu ligger våran vänskap på ett helt annat plan. Och dethär är helt tack vare Vendator.

Filmkvällen igår blev inte direkt någon filmkväll. Efter att ha diskuterat i 30min om vilken film som ska ses kommer alla tillslut överens om att det är batman som gäller. Jag tillhör dock inte alla.Och den gällde faktiskt inte alls. Jag hängde med halva filmen innan jag insåg att den var seg och ointressant och det var ungefär då jag började snacka massa skit istället. Då vart det MYCKET trevligare.

Idag är det en katta&tessa-dag som gäller. Dom är alltid lika roliga. Vi ska in till gävle och hänga en stund och då tänkte jag passa på att köpa massa onödiga saker för pengar jag inte har och jag ska försöka tvinga Tessa att göra likaså. Efter det ska vi gå på bio och se Hancock som jag hoppas inte blir en besvikelse.
Det ryktas om att Idol-Ola kommer och uppträder kl.21 också, kanske är värt att stå framme vid scenen och trängas med resterande tonåringar som jag är hyffsat likasinnade med? Jag ska se till att ha något rosa på mig också. Och något riktigt kort.

ring nu, innan jag spricker.

Hela denna veckan har jag jour på jobbet. Det innebär att det ända jag gör mer eller mindre är att sitta och surfa och ta emot lite inkommande samtal. Jävligt slappt med andra ord.
Eftersom jag sitter och nöter bloggar så hårt så hade jag hoppats på lite mer från Lisas sida, men hon verkar inte ge med sig.

Här går jag och väntar hela dagarna med spänning om det där jäkla samtalet som berättar att jag numera är faster. Jag vill att dom ska ringa NU.
Faster Katarina , det om något är riktigt tantigt. Som försvar är jag iaf bara tonåring. I en månad till.
Richard och Moa kommer bli riktigt bra föräldrar åt den lilla knodden, Hampus eller Evelina.

Idag hoppas jag på filmkvällen med Nelson och Henke innan dom drar till staterna och lämnar oss bleka nordbor här.  Vem ska jag nu sitta och pika som inte gillar öl och spelar alldeles för mycket tv-spel?:) Det här kommer bli tufft!

Vart tog vägen världen?!

Fredag
Malmjärnbad med Viktor och Joel som var sjukt mysigt. På hemvägen blev det lappens där man aldrig kommer ifrån hungrig.

Lördag
Utgång som resulterade i galenskap. Början var för bra för att vara sann och det resulterades i en lättare misär som avslut på det hela. Men det var intressant.








Jag gillar oss




Mr.Danielsson

Jag diggar Danielsson. Som fan. Han har faktiskt gjort ett uttalande om att han "egentligen inte gillar människor överhuvudtaget".  Varför är jag inte förvånad? 
Igår hade vi en livlig diskussion om mat.  Nu frågade han precis Sällis "Vad vill du att det ska stå på din gravsten, Sällfors?!"
När man inte delar samma åsikt som honom så brukar han slänga ur sig "Acceptera det jag säger, utan att tjaffsa!"

Han är den som pratar segast av alla på kontoret. Gestikulerar med armarna under samtalen för att få den rätta känslan. Äter en sjukt nyttig måltid och sen går och köper en flottig glass. Går 5min innan alla andra på rasten.  Kastar stenar mot stora askkoppen och försöker få dom att ligga kvar. Tar en whisky innan läggdags för att somna bättre.


Inom Vendators väggar anses detta som någorlunda normalt beteende.

...nu kommer Tessa att tappa hakan,

FÖR JAG HAR SAGT UPP MIG!


GÖTEBORG

Bättre sent än aldrig.

                                    



När katten är borta dansar råttorna på bordet

Efter en lång bilfärd igår var jag slutligen framme i götet. Träffade Dea, Josse och Madde. Vill säga allt jag behövde få ut av den här resan. Förutom shopping och öl såklart.
Men shoppingen blev av idag. Tack gud för mina rikspresentkort, annars hade jag inte fått mycket så pank som jag är nu. Lyckades få med mig syrran på 5st hm butiker idag också.
"Nu behöver inte jag gå på hm på ett helt år. Det här är ju som att äta tacos i en hel månad!"
Lite gnäll får man ju ränka med.
Dock har jag dragit två nitar idag. På carlings byter dom tydligen inte ut ett par byxor mot rikspresentkort och på stadium så har dom inte mina skostorlekar.
Jag gillar ingen utav dom.

Imorn ska jag träffa Robert som jag inte vet när jag såg sist. Det var iaf år och dar sedan, vilket var alldeles för längesen. Efter det så blire grillning hos Madde, och det kanske är då jag får min inplanerade öl? Det är då jag vet om jag har lyckats eller inte.

Idag när jag satt på bussen så kom det upp en hel del tankar. Jag förstår inte hur man kan tänka så mycket under en sån kort tid. Men uppenbarligen så går det helt utan problem. När jag väl är här nere så inser jag hur mycket allt/alla betyder. Det som är så synd är att man måste påminna sig själv om det.
Det är ju inte så att jag inte känner av det när jag är hemma, men här nere så blir allt så mycket mer påträngande.
Här nere är det verkligen som en helt annan värld.
Och tur har väll jag som får vara en del av den.

målet är lycka

Helgen har jag tagit mig igenom helt utan problem. Jobbet flöt på bra och jag har umgåtts en hel del med Viktor. Även Tessa var med på ett hörn, där kladdkaka är inblandat.Och det är ju aldrig fel?

Jag har börjat ut och gå en del nu om man jämför med mitt uppehåll som varande i ca 1mån. Sjukt skönt att komma igång nu måste jag erkänna. Fast Viktor är väll inte lika nöjd över hastigheten på promenaden.
" Det är som om du går med stavar fast du inte har några!"

Sitter i bilen nu påväg till Göteborg. Det är nog på tiden att komma ifrån allt lite och träffa alla som man ser alltför sällan. Jag har planerat in shopping och öl, sen mest chill. Hoppas vädret är på min sida så man kan åka till havet någon dag också :)
Det här ska bli SKÖNT!




Du är nästan för bra för att vara sann.

ARVIKA 08

                                                                                             

slutklämmen v.28

Nu har jag pinat mig igenom den här veckan, och det har inte varit en lätt match. Det börjar bli tungt när 8h känns som 24. Men nu snart, så är det problemet ur världen.  Och det känns som jag inte kan få en så mycket bättre avslutning på det hela än att träffa Tessa.Det här har vi behövt länge!
Att träffa henne känns ungefär som att slutligen få mat när man är riktigt hungrig.  Och det mina vänner, är en riktigt bra känsla!


Lisa och jag har börjat luska en del nu i norge-planerna. Har fått ett tips från Lelle där hon jobbar nu, men dom verkar inte vilja prata med oss. Så nu försöker jag hitta på ett sätt att muta dom på. Eller så får vi helt enkelt dra iväg ett mejl och börja se oss om för annat också.
På tal om det så känner jag att jag behöver en nystart, en rejäl sådan. Efter att ha hamnat i en 3årig slentrian så är det nog vad som krävs för att klippa banden helt.
När man vet vad man har och är nöjd med det för tillfället, det är då man blir för bekväm för att se sig om efter annat. 


Igår visade jag viktor en annan del av Sandviken.
Kan behövas med tanke på den syn dom flesta brukar ha vanligtvis.  Och han såg en hel del som han inte hade räknat med.  Sen att han gick och fotade i stort sett allt, som en turist, hör ju till en helt annat sak.


"nu tänkte jag vara jävligt ohardcore och säga att du är bäst"

"jag gillar inte människor"

Arvika var helt underbart! Det finns så mycket jag skulle kunna skriva men det skulle bli för långrandigt helt enkelt. Jag såg sjukt bra band, träffade sjukt trevliga människor, och en och annan öl slank ner.
Värmen låg på så in i och man vart lika sunkig som alla andra.  Lisa virrade runt ensam och jag låg i tältet och undrade vart hon kunde ha tagot vägen. "Det fatta man ju!"


Sup hårt och ligg en stund. ELLER?!

RSS 2.0