imorgon bor inte jag i Sverige längre

Nu har jag packat och packat lite till och från i flera dagar. Och äntligen börjar det styra sig en aning.  Resfebern börjar komma och ångesten över att lämna alla. Men istället får jag prova på nått helt nytt nån helt annanstans och vem vet vad som händer där borta?! Jag kan bara hoppas på det bästa.  Och om min plan går igenom så kommer även Viktor till oss efter jul . !  Jag ska bara bearbeta honom lite först.


Jag och Lisa har startat en skitcool blogg där man kan följa våran resa i dom norska skogarna.   

detfattarmanjuh.blogg.se


Linköping, DONE!

I helgen blev det en trevlig tripp till linköping. Jag och Birlev svängde runt lite i stan innan vi kollade in hans farsa lira lite i motala. Efter det avnjöt vi bara det alldeles gratisbeodda (för våran del!) hotellet med bubbelbad.
Dagen efter blev det en sväng till norrköping innan vi åkte hem.
Nu börjar jag se hur Sverige ser ut utanför gävleborgs gränser, och det är guuuut.

Nu har jag fullt med tankar i huvudet på vad som ska göras och inte göras. Packa, ringa samtal och träffa folk som borde träffas innan flytten. Tiden bara rinner iväg och det känns som det är så mycket som borde göras på sån kort tid.









folket runt omkring mig har världsklass

skåne&gbg=helt rätt

Skåneveckan var över alla förväntningar. Jag hade det hur bra som helst, med dom bästa.  Jag och Vickan pallade äpplen,badade i havet  och käkade Henrys lyxfrukost. På vuxendagen åkte jag, Vickan, Lisa och Klara till huks fluks i köpenhamn och käkade. Av brudarna bjöds det även på champagne. Efter det blev det ännu mera alkohol och det slutade som det gjorde. Torsdagen bestod av shopping och fika. Hur mysigt som helst.

Bilfärden på fredagen var ingen lek. Efter en lång jäkla kö i sthlm började det klia i fötterna på mig när jag visste att jag hade besök från göteborg som väntade på mig i min egen lägenhet. Men jag kom hem 2h senare och bjöds på tacos och blommor.  Dagen efter blev det ännu mera shopping och senare utgång. Nu har jag inga pengar kvar och fortfarande fullt med utgifter. Jag ska snart inte längre inhandla mer än nödvändigt. Och det ska fan vara på budgetnivå!


                           

RSS 2.0